Header Image

AM – Bromfietsrijbewijs

Elke leerling die een bromfiets-examen wil halen krijgt eerst een les op een afgesloten terrein. Dit gebeurt met maximaal 6 personen. Gedurende deze les wordt aandacht besteed aan remtechniek, kijktechniek en bochtentechniek. De instructeur gebruikt deze les tevens om te kijken of de leerling kans maakt om in de 4 vervolg lessen (twee keer 2 uur) zijn rijbewijs te halen. Een enkele keer adviseert de instructeur een leerling om een extra les te nemen. Na deze les gaan de leerlingen met 2 of hooguit 3 personen de weg op. Ze rijden op scooters (YAMAHA) van de rijschool naar Tiel om daar diverse verkeerssituaties te oefenen. Tijdens de les maken ze, net als bij het examen, gebruik van portofoons.

Mensen die in het bezit zijn van een rijbewijs motor of auto hoeven geen rijbewijs te halen voor de bromfiets.

Leerlingen die bij ons de praktijkopleiding doen, doen allemaal examen in Tiel.

Theorieles klassikaal iedere woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

Veel mensen kiezen ervoor om klassikaal theorieles te volgen. Dit kan elke woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur in 10 avonden. De helft van de les wordt besteed aan het uitleggen van alle stof. De andere helft van de les doen we een proefexamen. Dit examen wordt op precies dezelfde manier afgenomen als bij het CBR. Daardoor leer je ook goed omgaan met het systeem. Ook belangrijk is dat na het proefexamen alle vragen uitgebreid behandeld worden. Zodoende kun je precies zien wat je fout gedaan hebt en belangrijker nog wat de reden is dat je de vraag fout had. De docent wijst je op alle addertjes onder het gras en op de lastige puntjes. Je kunt instromen wanneer je wil. Uiteindelijk heb je aan het eind van de cursus alle stof gehad.

  • Theorie-examen mag je doen vanaf 15,5 jaar.
  • Praktijk examen vanaf je 16de jaar, lessen mag ook pas vanaf je 16de jaar.

Leer je liever zelf theorie volgens de interactieve weg?

Klik op leerlingen login. Hier vul je de code van jouw theoriekaart in bij ' aanmelden (eerste keer)'. Heb je nog geen code neem dan contact met ons op.

Vul daarna een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. Onthoud deze gegevens. Hiermee krijg je de volgende keer toegang tot je online examentraining. Vul je gegevens in en kies de categorie  AM waarvoor je de training wilt gaan volgen.

Na de inlogprocedure kom je in het hoofdmenu. Hierin kun je zelf kiezen wat je wilt gaan doen. Theorie-examens oefenen of werken aan aandachtspunten via de persoonlijke foutenbank.

Vergeet na het oefenen niet uit te loggen.
Anders blijft de tijd namelijk doorlopen en is je kaart de volgende dag leeg!!

Prijslijst bromfietsrijbewijs AM halen per 1 december 2023

Totaalpakket 505,00 theorie en praktijk
Herexamen pakket 300,00 2 uur op de weg + examen
Alleen praktijk 359,00 1,5 uur op terrein + 4 uur op de weg + examen.
Alleen theorie 220,00 10 theorielessen + examen + online studiepakket.
Lessen met 2 personen 30,00
Theorie-examen 59,50
Speed theorie kaart 49,95

Prijswijzigingen voorbehouden


Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op.
T.  0487 591752

Annuleren van een rijles.

Een geplande rijles kan alleen telefonisch tot 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden op de tijden dat ons kantoor open is.

Indien de rijles niet binnen deze termijn geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt de volledige (les)prijs in rekening te brengen.
Ook voor ziekte, toets op school, lesrooster wijziging of andere afspraken kunnen wij helaas geen uitzondering maken.

Bel ons op: 0487-591752 .

OPENINGSTIJDEN KANTOOR
maandag  9.00 - 17.00 uur
dinsdag  9.00 - 17.00 uur
woensdag  9.00 - 17.00 uur
donderdag  9.00 - 17.00 uur
vrijdag  9.00 - 17.00 uur
zaterdag  10.00 - 14.00 uur
Top