Header Image

CE – Aanhanger rijbewijs

Vrachtwagen met aanhanger

Om de opleiding rijbewijs CE te volgen moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C. Ook moet je in het bezit zijn van een Verklaring van geschiktheid om examen te mogen doen voor CE. Het kan zijn dat je gezondheidsverklaring nog geldig is, omdat je pas voor C gekeurd bent (de keuring is 3 jaar geldig). Dan kan het zijn dat je alleen een Eigen Verklaring in hoeft te dienen bij het CBR. Maar als het langer geleden is dat je gekeurd bent door een arboarts, moet je opnieuw de keuring laten uitvoeren. Informatie cbr...

CE-examen mag je doen met een vrachtwagen-wipkar combinatie of met een trekker-oplegger combinatie.

Wij adviseren om met dat voertuig te lessen, waarmee je ook examen gaat doen. Uiteraard is het mogelijk om middels een les te bepalen waar je voorkeur naar uit gaat. Echter de meeste mensen kiezen voor het voertuig waar men ook mee gaat rijden als ze het rijbewijs op zak hebben.

Gemiddeld genomen zijn voor het behalen van dit rijbewijs 25 uur les nodig, echter kandidaten die al veel ervaring hebben met het rijden met een aanhangwagen (bv. tractor met aanhangwagen) kunnen best minder lessen nodig hebben. Het examen wordt op locatie van de Verkeersschool afgenomen.

Ook voor dit rijbewijs is het mogelijk om SOOB subsidie aan te vragen.

Prijslijst vrachtwagen met aanhanger rijbewijs CE per 1 mei 2024

Losse les vrachtwagen + aanhangwagen 99,00 p/uur
Examen 458,00
Alle prijzen zijn exclusief BTW (prijswijzigingen voorbehouden)


Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op.
T 0487 591752

Annuleren van een rijles.

Een geplande rijles kan alleen telefonisch tot 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden op de tijden dat ons kantoor open is.

Indien de rijles niet binnen deze termijn geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt de volledige (les)prijs in rekening te brengen.
Ook voor ziekte, toets op school, lesrooster wijziging of andere afspraken kunnen wij helaas geen uitzondering maken.

Bel ons op: 0487-591752 .

OPENINGSTIJDEN KANTOOR
maandag  9.00 – 17.00 uur
dinsdag  9.00 – 17.00 uur
woensdag  9.00 – 17.00 uur
donderdag  9.00 – 17.00 uur
vrijdag  9.00 – 17.00 uur
zaterdag  10.00 – 14.00 uur
Top