Header Image

Criminaliteitspreventie (U07)

Criminaliteitspreventie

Transportcriminaliteit is een groot probleem in Nederland en in heel Europa. De chauffeur is zeer kwetsbaar. Lading- en voertuigdiefstallen, overvallen, agressie, aanhouding door nepagenten en zelfs ontvoering zijn incidenten waar uw chauffeurs mee te maken kunnen krijgen/hebben. Ook op de bedrijfslocaties zelf vindt criminaliteit plaats.

De training criminaliteitspreventie verhoogt het veiligheidsgevoel van chauffeurs en verkleint de kans dat uw medewerkers doelwit worden van criminelen. Chauffeurs leren hoe noodsituaties te voorkomen en hoe zij kunnen handelen als ze toch in een noodsituatie belanden. Vaak kan met een aantal relatief simpele adviezen en maatregelen veel ellende voorkomen worden. De deelnemers die aan de cursus deelgenomen hebben, gaan bewuster de weg op en weten hoe ze criminaliteit kunnen herkennen en voorkomen.

In de cursus worden verschillende soorten overvallen en actuele vormen van criminaliteit (bijv.: terrorisme of illegale immigratie) besproken.
Door de cursus word jij je bewust van criminaliteit in de transportsector en krijg je inzicht in verschillende risico’s (bijv. social media, truckstops, risicogebieden in landen)
De chauffeur leert vaardigheden om overvallen te voorkomen en om met overvallen om te gaan (voorkomen van letselschade, signalement en aangifte, bijv. via RAAK-principe)

Criminaliteitspreventie (U07) Klassikaal of i.c.m. e-learning

Telt mee voor maximaal 7 punten nascholing theorie
€167,50 p.p. excl. btw
(excl. aan/afmeldkosten CCV €30,00)
SOOB subsidie € 75,00 voor bedrijven die bij SOOB zijn aangesloten
In overleg of open inschrijving
8 uur  (incl. pauzes, lunch is inbegrepen)
4 uur e-learning voorafgaand aan klassikale gedeelte (3 uur)

AGENDA / INSCHRIJVEN


Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op.
T 0487 591752

Top