Header Image

Beroepschauffeur

VAN THIEL Opleidingen is gespecialiseerd in alle opleidingen die nodig zijn om (beroeps)chauffeur te worden en te blijven.

  • Rijbewijs C theorie en praktijk
  • Rijbewijs CE
  • Rijbewijs D theorie en praktijk
  • Basis kwalificatie code 95
  • Nascholing code 95

Voor alle theorie-certificaten die u nodig heeft om het rijbewijs C te mogen halen, geven wij cursussen. Het cursusschema vindt u bij “agenda vakbekwaamheid”.

Praktijklessen kunt u bij ons volgen in een automaat of handgeschakelde vrachtwagen. Wij rijden met Volvo en Scania. Voor het behalen van het rijbewijs maakt het niet uit in welke vrachtwagen u gelest heeft. Het rijbewijs dat u krijgt, blijft hetzelfde.

Voor CE kunt u kiezen uit lessen met een bakwagen met wipkar of met een trekker/oplegger combinatie. Ook hier geldt, dat u voor beide rijbewijs CE kunt behalen.

De toetsen die behoren bij de basiskwalificatie code 95 vinden plaats op ons bedrijf. Bij ons doet u zowel de praktische toets als de toets besloten terrein op 1 dag. In de ochtend plannen we lessen en een examen voor de ene toets en in de middag voor de andere toets lessen en examen.

Voor al deze cursussen is het mogelijk om SOOB-subsidie aan te vragen. Dit verzorgen wij volledig voor u. De voorwaarden die gelden om subsidie aan te kunnen vragen, kunt u lezen bij “subsidies”.

Voor de nascholing code 95 hebben we een planning gemaakt. U kunt zich opgeven voor deze cursussen. De praktijkcursussen plannen we in overleg met u.

Uiteraard is het ook mogelijk om cursussen te geven op locatie bij uw bedrijf. Deze cursussen plannen we in overleg.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op.
T 0487 591752

 

Agenda

 

Informatie

Top