Header Image

Praktijk vrachtwagen rijbewijs C

Vanaf 1 september 2022 mag u al praktijkexamen doen zodra u geslaagd bent voor module 1. Tijdens het lessen of na het praktijkexamen heeft u nog de tijd om module 2 en 3 te halen. Module 2 en 3 zijn tevens nodig om code 95 te behalen. Code 95 bestaat dus uit module 2, module 3, praktische toets en toets besloten terrein.

Leerlingen jonger dan 21 jaar, kunnen hun C-rijbewijs niet bij laten schrijven op het rijbewijs, zonder dat ze code 95 behaald hebben. Wanneer u ouder bent dan 21 jaar kan dat wel, echter dan mag u alleen met de vrachtwagen rijden voor privé doeleinden (enkele uitzonderingen daargelaten).

Voordat u uw praktijkexamen kunt reserveren, moet u medisch zijn goedgekeurd. U moet hiervoor een Gezondheidsverklaring indienen en u laten keuren door een bedrijfsarts of gecertificeerde arbodienst. Als u medisch bent goedgekeurd, wordt er een Verklaring van geschiktheid naar de RDW verstuurd. Deze is 1 jaar geldig. U doet er verstandig aan om bij het invullen van de gezondheidsverklaring meteen aan te geven dat u ook CE-rijbewijs wilt halen. Wellicht weet u dat nog niet zeker, maar mocht u toch door willen voor dat rijbewijs, bespaart u hierdoor kosten.
Houd u er rekening mee, dat deze hele procedure zo’n 6 tot 8 weken in beslag kan nemen Voor de praktijklessen is het mogelijk om de opleiding in één of meerdere weken te doen. Dit is alleen mogelijk indien u overdag beschikbaar bent om te lessen. Wanneer u alleen in de avonduren of op zaterdag kunt lessen, zal het waarschijnlijk niet mogelijk zijn om vaker dan 1 keer per week te lessen.

Het praktijkexamen wordt gereden vanaf onze locatie of vanuit Tiel.

Prijslijst praktijkopleiding vrachtwagen per 1 december

Praktijkopleiding vrachtwagen
Losse les vrachtwagen 88,00 p/uur
Aanvraag + (her)examen 445,00
Toets besloten terrein
Oefenen + examen 390,00
Praktische toets
Oefenen + examen 405,00

Alle prijzen zijn exclusief BTW  (prijswijzigingen voorbehouden)

INSCHRIJVEN

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op.
0487 591752

Annuleringsvoorwaarden per 1 april 2023

Een geplande rijles kan tot 48 uur van tevoren nog kosteloos geannuleerd worden.
Indien de rijles binnen de termijn van 48 uur geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt de volledige (les)prijs in rekening te brengen.
Ook voor ziekte, toets op school, lesrooster wijziging of andere afspraken kunnen wij helaas geen uitzondering maken.
Op de volgende manier is het mogelijk een rijles te annuleren:

Onder kantoortijden en zaterdag tot 14.00 uur:
Telefonisch op het volgende telefoonnummer: 0487-591752

In de avond/zaterdagmiddag of zondag:
Per mail op emailadres: info@verkeersschoolvanthiel.nl
onder vermelding van onderwerp “annulering rijles”.

Top